Rundveehouderij

Nieuws 777 x bekeken

Jumbo en C1000 weren tijdelijk Arla-producten

Leeuwarden – Een aantal zuivelproducten van Arla is momenteel niet verkrijgbaar bij Jumbo en C1000. Het gaat onder meer om dagverse zuivel van het merk Arla en Friesche Vlag. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

Genoemde partijen hebben een verschil van mening over de nieuwe prijscontracten.

Supermarktketen Jumbo wil inhoudelijk niet op de zaak reageren maar laat wel weten met zuivelonderneming Arla in gesprek te zijn. ”Ons uitgangspunt is altijd gericht om een zo goed mogelijke prijs voor onze klant te kunnen bieden en zodoende de ‘laagsteprijsgarantie’ te kunnen garanderen”, aldus de woordvoerder. ”In dat kader is onze inkoopcombinatie Bijeen met Arla in gesprek over de verse zuivelproducten van de merken Arla en Friesche Vlag.”

Of registreer je om te kunnen reageren.