Rundveehouderij

Nieuws

DMK wint European Dairy Award

Frankfurt am Main – Aan zuivelconcern Deutsches Milchkontor (DMK) is bij jaarlijkse DLG-levensmiddelentests de hoogste kwaliteitsonderscheiding, de European Dairy Award, toegekend in de catogorie zuivel.

Onderscheiden met een zogenoemde Primax voor de kwaliteit van kaas werd onder meer ook Cheese van FrieslandCampina. Andere voor de kwaliteit van melk en yoghurt onderscheiden zuivelaars zijn onder meer de Duitse tak van FrieslandCampina, Milchunion Hocheifel, Molkerei Alpenmilch (Oostenrijk) en Arla Foods.

De kwaliteitstests van de DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) werden voor de dertiende keer uitgevoerd. De tests worden door de insiders tot de leidende kwaliteitscompetities in de Europese zuivelsector gerekend.

Of registreer je om te kunnen reageren.