Rundveehouderij

Nieuws

Giel van Nuenen Brabants Kampioen Veebeoordelen 2011

Den Bosch - Giel van Nuenen heeft dit jaar de hoofdprijs in de wacht weten te slepen tijdens het Brabants Kampioenschap Veebeoordelen.

Het Kampioenschap was georganiseerd door afdeling Oss van het Brabants Agrarische Jongeren Kontakt (BAJK) en vond plaats op het melkveehouderijbedrijf van Maurice Hanegraaf te Maren-Kessel. Van Nuenen zal binnenkort zijn opwachting maken tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Amersfoort. De winnaar van vorig jaar, Vincent van Dongen, was de winnaar van de categorie 30+. Vincent had meer punten dan Giel.

De tweede prijs ging naar Sander Lamers en Michiel Scherders veroverde de derde plaats. De acht beste Brabantse deelnemers zijn gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen, dat op 24 september in Amersfoort worden gehouden.

Of registreer je om te kunnen reageren.