Rundveehouderij

Nieuws

A-Ware Logistics gaat samen met AB Groep en Heuveltrans Tiel

Lopik - A-ware Logistics, AB Groep en Heuveltrans Tiel willen samen een nieuwe logistieke combinatie vormen.

De transactie is onder voorbehoud van goedkeuring door de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMA). Afhankelijk hiervan en van het advies van de ondernemingsraad verwachten partijen de transactie in de loop van dit jaar te formaliseren.

Door de nieuwe combinatie ontstaat er logistieke dienstverlener met ruim achthonderd voertuigen die vooral actief is in het agro-food transport. A-Ware is sterk in kaas, AB in onder meer aardappelen en Heuveltrans in groenten en fruit. Het samengaan zal naar verwachting geen nadelige gevolgen hebben op de werkgelegenheid.

Dennis Wetenkamp van AB is beoogd eindverantwoordelijke voor de nieuwe combinatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.