Rundveehouderij

Nieuws 268 x bekeken

Danone opent yoghurt-bars in Parijs

Parijs - Danone heeft drie yoghurt-bars geopend in Parijs om zo de consumptie van yoghurt buiten de woning een oppepper te geven.

In de bars, naar Amerikaans voorbeeld, zijn verse of ijsproducten van Danone's merk Activia te krijgen die niet te koop zijn in de winkel.

Aan de yoghurts van 80, 150 of 250 gram kan een brede keuze aan 'toppings' worden toegevoegd. "Bij het eten thuis is yoghurt nu normaal aan het eind van de maaltijd. Maar de situatie is anders voor mensen die buiten de deur eten, daar neemt slechts één op de acht yoghurt als toetje," stelt Danone. "Wij bieden hier een breed scala met verschillende hoeveelheden, verschillende vormen zoals vers of als ijs, de toppings en tegelijkertijd de voordelen van yoghurt als een gezonde lekkernij". Danone draait eerst een tijd op proef met deze drie bars voordat het besluit of het idee verder wordt uitgebreid.

Of registreer je om te kunnen reageren.