Rundveehouderij

Nieuws 171 x bekeken

Nabetaling Brameco komt uit op € 4,50 per ton

Eindhoven – De nabetaling van mengvoerleverancier Brameco-Zon komt over 2010 uit op € 4,50 per ton afgeleverd mengvoer. Het afgelopen jaar werd volgens de onderneming afgesloten met een goed resultaat en een wederom gestegen productievolume ondanks het feit dat de mengvoerindustrie zich in een stagnerende markt bevindt.

Naast een goed financieel resultaat was het gereedkomen van de herinrichting van het bedrijfsterrein een belangrijk gegeven. Brameco-Zon heeft de laatste jaren gewerkt aan haar kernwaarden, waaronder kwaliteitsvoer en kwaliteitsservice. Een nieuwe loods, nieuwe parkeerterreinen en aan- en afvoerroutes voor de fabriek zijn onderdeel van dit beleid met als doel de efficiëntie van de behandeling van grondstoffen te verbeteren.

Brameco-Zon heeft in 2010 een verdere toename van de diervoederproductie laten zien naar 218.000 ton. Deze volumetoename met 6 procent is gepaard gegaan met de gewenste verschuiving van productie voor derden (min 35 procent) naar de productie voor eigen leden en afnemers (plus 11 procent).

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.