Rundveehouderij

Nieuws 470 x bekeken

Kaasboerderij De Polderzoom Held van de Smaak Flevoland

Lelystad - Zelfkazer Ard van Wees van kaasboerderij De Polderzoom uit Dronten is zondag uitgeroepen tot Held van de Smaak in Flevoland.

Dat meldt het Centrum Biologische Landbouw in Lelystad, organisator van de Flevolande verkiezing.
De verkiezing is onderdeel van de Week van de Smaak, die begin oktober wordt gehouden. Dit jaarlijkse evenement brengt gezonde en eerlijke voeding onder de aandacht. Melkveehouder Van Wees zal dan met zijn kazen Flevoland vertegenwoordigen in de landelijke Held van de Smaak-verkiezing.

Voorafgaand aan de bekendmaking was er op het Flevo Food Festival een BOERgondische lunch, waarin de producten waren verwerkt van de genomineerden van de Flevolandse Held van de Smaak-verkiezing, waaronder de Polderhoeve en Heida Boerenzuivel.

agd.media

Of registreer je om te kunnen reageren.