Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

Automobilist laat overstekende koeien ontsnappen

Groesbeek - Een ongeduldige automobilist heeft voor veel commotie gezorgd in Groesbeek. De man wilde niet wachten toen ruim honderd melkkoeien een afgezette straat overstaken naar het weiland.

Dat meldt de Telegraaf. De man besloot het hekwerk opzij te zetten om verder te kunnen rijden. Dat zorgde voor grote paniek onder de koeien die alle kanten op stormden. Sommige koeien renden tot tweehonderd meter van de oversteekplaats. Een van de koeien viel in de gierkelder, nadat ze al springend door een van de roosters was gezakt. De brandweer wist de koe uit de kelder te redden.

De rundveehouders bekijken of zij stappen tegen de ongeduldige automobilist gaan ondernemen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Wat erg dat je nog geen paar minuten tijd kunt hebben om de koeien over te laten steken. Probeer in die paar minuten eens te kijken naar de producent van veel dingen die je dagelijks tot je neemt. Of van het mooie uitzicht? Zo jammer dat haast in het leven je hele leven gaat bepalen.

Of registreer je om te kunnen reageren.