Rundveehouderij

Nieuws 2 reacties

CWT accepteert biedingen voor export 120 ton kaas

Arlington – Coöperatiekoepel CWT heeft drie biedingen van Dairy Farmers of America en Foremost Farms geaccepteerd voor de verkoop van 120 ton Cheddar-kaas.

De kaas wordt van april tot juni geleverd aan klanten in Azië en het Midden-Oosten. In 2011 heeft CWT geassisteerd bij de export van bijna 9.000 ton Cheddar, Monterey Jack-kaas en Goudse kaas naar 16 verschillende landen.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Ondanks de lage dollar en de laagste melkprijs ter wereld,moeten de boeren zelf dus C.W.T.exportsubsidie geven om kaas geexporteert te krijgen.Dairy farmers of amerika en foremost kunnen het zelf niet,of mogen niet van het ministerie van landbouw Zoveel mogelijk mais moet blijkbaar gebruikt worden voor etanolproduktie in amerika nu al39,8% van alle mais.Wordt 60% over een paar jaarna de goedgekeurde verhoging december van 10naar 15% bijmenging met benzine met veel subsidie

    [url=http://www.agmrc.org/renewable_energy/]KLIK[/url]
  • no-profile-image

    Ook speelt blijkbaar mee de weerstand tegen sommige grote vervuilende melkveebedrijve zoals van Bakel, dat men liever alleen melkt voor het binnenland. Dus weinig export. Men kiest in Amerika voor de ethanolproductie uit mais.

Of registreer je om te kunnen reageren.