Rundveehouderij

Nieuws 3 reacties

Boerenkruidenkaas op bovenste plank

Wilp-Achterhoek - De Boerenkruidenkaas van kaasmaker Reinders uit Wilp-Achterhoek is verkozen tot de lekkerste boerenkruidenkaas van 2011.

De kaas van Boerderij Den Hoek kwam als beste uit de bus tijdens de verkiezing van de beste boerderijzuivelproducten. De kaas bevat een mengsel van mediterrane kruiden en ingrediënten (tomaat, paprika, knoflook, ui, basilicum, tijm, peper en organo) die leiden tot een romige en ruige kaas, volgens de kenners.
Tot de andere prijswinnaars behoorden onder meer de maatschap Noordam uit Hellouw, kaasmakers De Wit uit Kamerik, Captein uit Zoeterwoude, kaasmakers Lekkerkerker uit Montfoort en de familie Looijen uit Hoornaar met een cum laude vermelding voor hun Goudse boerenkaas.


Laatste reacties

 • aarthamstra1

  De multinationals ,maken van aangezuurde ondermelk Karnemelk ,Net zoiets als paardenvlees, als rundvlees verkopen.
  Op het pak vla van zie je een KOEIENKOP ,met er onder al het goeie....... (zo de burger op het verkeerde been zetten) Ingredienten in de vla maiszetmeel,suikers,kleurstoffen,annatto, curcumine, aroma, gemodifceerd maiszetmeel verdikkingsmiddel, zout ,ja ook wei en een scheutje melk van de koe .Vervogens staat er op het pak MMM weidemelk Daarom vind melkuni het belangrijk dat dat wij in de wei grazen,BLA,,bla.,bla. Het is niet te geloven dat een boer zijn proucten zo laat misbruiken.Dat hun producten zo worden op gemengd .Tot totaal iets anders dan de fabriek ons wil doen laten geloven.
  Dat onze boerenbedrogorganisatie dit goed vind erger nog gewoon zelf ook zo werkt in hun eigen fabrieken ten koste van de gezondheid..De waarheid. Boer en consument zo een loer draaid.

 • Bison

  Ja aarthamstra de meeste landbouw produkten zijn recht van de boer niet goed genoeg meer voor consumptie,..dat moet eerst door de fabriek heen om uitelkaar geplukt te worden en dan 'verrijkt' te worden met ' geheimzinnig spul' vaarvan je de naam bijna niet uit kan spreken om het 'gezond en eetbaar' te maken.

 • abtje

  Gefeliciteerd, kaasmakers.

Of registreer je om te kunnen reageren.