Rundveehouderij

Nieuws

Biedingsronde Lyempf gestart

Zwolle - Geïnteresseerde partijen kunnen op 15 april tot het einde van de middag bieden op de failliete boedel van Lyempf in Kampen.

Curator Dignus Meulenberg heeft de eindtijd tot wanneer partijen hun bod kunnen uitbrengen verschoven van de late ochtend tot de late namiddag. Het lijkt waarschijnlijk dat hij na het sluiten van de biedingsronde met één of twee partijen verder onderhandelt.

Hoewel er meerdere belangstellenden zijn, is het niet zo dat partijen in tientallen bij de curator op de stoep staan, melden ingewijden. Meulenberg stelt in zijn memorandum aan geïnteresseerde partijen dat biedingen zonder voorbehoud moeten zijn. Het lijkt er echter op dat weinigen zich daar aan houden, bang als ze zijn voor lijken in de kast bij Lyempf. Naar verwachting is er begin volgende week meer duidelijkheid over de verkoop van de zuivelfabriek in Kampen.

Of registreer je om te kunnen reageren.