Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

FrieslandCampina schuimt markt af met 'koffieverrijker'

Amersfoort - Zuivel verkopen is soms steeds meer lucht verkopen. Was er al het luchtige toetje van FrieslandCampina, later deze maand komt Friesche Vlag Voor Melkschuim op de markt, met nog meer lucht.

Het is een nieuw product met een naam die voor zich spreekt. De melkschuim wordt geleverd in kunststof fles met schroefdop. Ook is er een opschuimapparaat bij te koop.

FrieslandCampina speelt met het product in op de veranderende koffiemarkt. De koffiemelk-generatie vergrijst en in de retail zijn de ‘koffieverrijkers’ al goed voor een jaaromzet van zo`n 115 miljoen euro. Tijd om de markt te verluchtigen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    zolang als het maar 100% melk/room is en niet een of andere olie.

Of registreer je om te kunnen reageren.