Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

CDA wil melkquotum op agenda EU-top

Den Haag – Tweede Kamerlid Henk Jan Ormel (CDA) wil dat premier Rutte tijdens de Europese top donderdag en vrijdag in Brussel een verruiming van het melkquotum voorstelt.

Eerder haalde staatssecretaris Henk Bleker (landbouw) bakzeil bij de Europese Commissie. Hij zei toen alleen mogelijkheden voor toezeggingen te zien op het niveau van regeringsleiders. Nederland en Denemarken zijn de enige lidstaten die elk jaar het nationale quotum overschrijden.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Blijf a.u.b. thuis. We hebben nu een goede melkprijs. Kunnen beetje superheffing makkelijk betalen.Afspraken zijn afspraken, dus GEEN EXTRA QUOTUM. Kijk naar de kippen en de varkens. Op deze manier helpt het CDA de boeren naar de bijstand.

Of registreer je om te kunnen reageren.