Rundveehouderij

Nieuws

Betrokken ledenplatform blijft FrieslandCampina kritisch volgen

Heerenveen - Het betrokken ledenplatform van leden van FrieslandCampina blijft de coöperatie kritisch volgen, maar heeft niet direct nieuwe acties op stapel staan.

Dit blijkt uit een persbericht van het platform. Het blijft via e-mailadres betrokkenledenplatform@gmail.com open staan voor reacties van leden. Toch verwachten de 5 bestuurders dat de ledenraad van FrieslandCampina na alle inbrengen via de eigen bijeenkomsten en via de bijeenkomst van het platform een goed afgewogen besluit zal nemen over verdere verduurzaming en visie op weidegang. Ook verwachten ze dat de leden van FrieslandCampina de besluitvorming verder in de door hen gewenste richting kunnen sturen.

Of registreer je om te kunnen reageren.