Rundveehouderij

Nieuws 263 x bekeken 2 reacties

Zuivelnoteringen verder gestegen

Zoetermeer - De officiële Nederlandse Zuivelnoteringen van vandaag geven weer een stijging te zien.

Verse boter is 8 euro per 100 kilo duurder geworden en staat nu op een prijs van 406 euro exclusief btw. Voor vol verstuivingsmelkpoeder is dat na een stijging met 7 euro 345 euro. Mager verstuivingsmelkpoeder is 5 euro duurder geworden en kost nu 285 euro. Dit zijn prijsniveaus die sinds de tweede helft van 2007 niet meer zijn behaald.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    hopelijk gaan wij dat ook eindelijk merken aan een hogere
    melkprijs want die blijft achter.

  • no-profile-image

    Ja bietenteler,het is te hopen dat de hoge zuivelnotering snel merkbaar word in de uitbetalings prijs.De voerkosten etc.zijn ook hard gestegen ,en vermoedelijk zijn nog niet alle financiele gaten uit 2009 gedicht.

Of registreer je om te kunnen reageren.