Rundveehouderij

Nieuws 184 x bekeken

Wimm-Bill-Dann neemt opnieuw Russische zuivelonderneming over

Moskou - Wimm-Bill-Dann heeft in centraal Rusland zuivelonderneming Opolie overgenomen. De overname ligt in de lijn van de overnamestrategie van de pas door PepsiCo overgenomen Russische zuivelonderneming. De Opolie Holding gelegen in de regio Vladimir beslaat drie zuivelfabrieken die dagelijks in totaal 300 ton melk verwerken.Moskou - Wimm-Bill-Dann heeft in centraal Rusland zuivelonderneming Opolie overgenomen. De overname ligt in de lijn van de overnamestrategie van de pas door PepsiCo overgenomen Russische zuivelonderneming. De Opolie Holding gelegen in de regio Vladimir beslaat drie zuivelfabrieken die dagelijks in totaal 300 ton melk verwerken.

Of registreer je om te kunnen reageren.