Rundveehouderij

Nieuws

Bouwbedrijf koopt roomfabriek in Oud-Gastel

Roosendaal – Het terrein van de FrieslandCampina-vestiging in Oud-Gastel gaat naar het Gastelse bouwbedrijf Hoendervangers.

Dit meldt het Vastgoed Journaal. Het terrein in de Klaverweide in Oud-Gastel is bijna 55.000 vierkante meter groot. Een overnamesom is niet bekend gemaakt. Het bouwbedrijf gaat het terrein inrichten als bedrijventerrein. Het kantoor van FrieslandCampina en de productiehal blijven staan, de voormalige fabriek wordt gesloopt.

FrieslandCampina maakte in 2009 bekend dat het de fabriek, die werk gaf aan ruim honderd mensen, in 2010 zou gaan sluiten. Door een onverwacht grote vraag naar room werd de sluiting in 2010 nog met een half jaar uitgesteld. Een deel van de werkgelegenheid ging naar andere vestigingen van FrieslandCampina.

Of registreer je om te kunnen reageren.