Rundveehouderij

Nieuws 675 x bekeken

Kees Romijn landelijk melkveehouderijvoorzitter LTO

Den Haag – Kees Romijn is door het federatiebestuur van LTO Nederland benoemd tot voorzitter van de vakgroep LTO Melkveehouderij. Zijn benoeming geldt voor een periode van vier jaar.

Het bestuur besloot tot de benoeming op voordracht van de landelijke vakgroep. Romijn nam de voorzittersfunctie al tijdelijk waar na het vertrek van Siem-jan Schenk. Die werd enkele maanden geleden algemeen voorzitter LTO Noord.

Romijn is vorige maand al benoemd tot voorzitter van de vakgroep melkveehouderij van LTO Noord. Romijn heeft een melkveebedrijf van 55 hectare en negentig melkkoeien in Langerak. Hij is als belangenbehartiger voor de melkveehouderij al actief sinds 2001. Hij begon zijn bestuurlijke loopbaan bij de toenmalige WLTO, in het westen van het land de voorloper van LTO Noord.

In 2001 werd hij ook lid van de vakgroep Melkveehouderij van LTO Nederland. Daarvoor was hij onder meer zes jaar voorzitter van het Hollands Agrarisch Jongeren Kontakt.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.