Rundveehouderij

Nieuws 3 reacties

Romijn kandidaat-voorzitter LTO Noord melkveehouderij

Langerak – De vertrouwenscommissie van LTO Noord heeft Kees Romijn voorgedragen als voorzitter van de vakgroep melkveehouderij.

De voordracht komt niet als een verrassing: Romijn was al geruime tijd vicevoorzitter van de vakgroep en vervangt Siem-jan Schenk na diens vertrek als vakgroepvoorzitter. Schenk is algemeen voorzitter van LTO Noord geworden.

De vertrouwenscommissie heeft de voordracht voor Romijn unaniem besloten. Voor de functie kwamen drie kandidaten op gesprek. Met twee kandidaten werd een tweede gesprek gevoerd, waarna Romijn werd voorgedragen voor de functie.

De portefeuillehouders van LTO Noord moeten nog stemmen over de voordracht van Romijn. Daarna zullen LLTB, ZLTO en LTO Noord gezamenlijk besluiten of Romijn ook landelijk voorzitter van de vakgroep melkveehouderij van LTO Nederland wordt. Voorganger Schenk was ook landelijk voorzitter.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dieselfag

  Dat belooft nog wat met LTO

  nog zo'n schoothondje van de regering

 • no-profile-image

  Gefeliciteerd Cees, weer iemand die ooit bij NAJK begonnen is

 • no-profile-image

  melkveehouder010

  jammer, weer een weinig daadkrachtig persoon op deze functie. Een beetje vers bloed had overbodige luxe geweest. volgens mij vergeet Cees weleens hoe het echt is om koeien te melken. Daar komt'ie zometeen helemaal niet meer aan toe. Helaas voor de veehouderij, feestje voor Cees met zijn promotie

Of registreer je om te kunnen reageren.