Rundveehouderij

Nieuws 219 x bekeken

Melk teruggehaald uit Belgische supermarkten

Brussel – Twee supermarktketens in België halen melk uit de schappen. Dit meldt de Belgische voedsel en warenautoriteit FAVV.

Delhaize haalt magere melk terug (Delhaize 365 magere melk). Volgens de leverancier van de melk kan het product in de loop van de tijd een verandering van de smaak of geur kan optreden. Dit is te wijten aan een technische storing die in een beperkt aantal gevallen optrad bij de fabrikant.

Carrefour roept volle melk van het merk Carrefour Discount terug. Ook bij deze melk heeft de leverancier aangegeven dat na verloop van tijd een verandering van smaak of geur kan optreden. Dit als gevolg van een fabricageprobleem bij de fabrikant.

Bij beide gevallen is er geen gevaar voor de volksgezondheid. Consumenten kunnen de melk terugbrengen en krijgen hun geld terug.

Of registreer je om te kunnen reageren.