Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

Joosten nieuw lid executive board FrieslandCampina

Amersfoort - Roelof Joosten (53) is met ingang van 1 januari 2012 benoemd tot lid van de executive board van FrieslandCampina.

Binnen de executive board zal hij als chief operating officer verantwoordelijk zijn voor de business group Ingredients. Hij was reeds sinds januari 2011 als executive director Ingredients verantwoordelijk voor de activiteiten van deze business group. Roelof Joosten is sinds november 2004 werkzaam bij FrieslandCampina. Tot 1 januari 2011 was hij managing director van de werkmaatschappij FrieslandCampina Domo. Voordat hij bij FrieslandCampina ging werken heeft hij onder meer gewerkt bij ICI en Unilever.

De business group FrieslandCampina Ingredients ontwikkelt en produceert nutritionele en functionele ingrediënten op basis van melk, wei en plantaardige grondstoffen voor industriële afnemers in de baby- en kindervoedingsbranche, de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie en de jongdiervoederbranche. De business group omvat de activiteiten van FrieslandCampina Domo, FrieslandCampina DMV, FrieslandCampina Kievit, FrieslandCampina Creamy Creation, FrieslandCampina Dairy Feed en DMV-Fonterra Excipients.

In 2010 realiseerde de business group een omzet van 2,1 miljard euro (21 procent van de totale omzet van FrieslandCampina van 9,0 miljard euro). FrieslandCampina Ingredients telt 2.500 medewerkers (13 procent van het totale aantal van 19.500 medewerkers).

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    jlscncfdxq

    IgAPzp uzykyylazwgd, [url=http://uulneiypkhis.com/]uulneiypkhis[/url], [link=http://wzojnqhuytml.com/]wzojnqhuytml[/link], http://osnfznyioksh.com/

Of registreer je om te kunnen reageren.