Rundveehouderij

Nieuws

Hogere omzet voor Frans kaasbedrijf Bongrain

Viroflay – Het Franse kaasbedrijf Bongrain heeft in de eerste drie kwartalen van dit jaar een omzet geboekt van 2,855 miljard euro, dat is 7,8 procent meer dan een jaar eerder.

De kaasactiviteiten, die gevoerd worden onder tientallen merknamen waaronder Rambol en Paturain, zagen een groei van 5,8 procent terwijl de overige zuivelproducten een groei van 11,4 procent lieten zien. ’

”In de kaassector is het ritme van de groei in het derde kwartaal teruggelopen”, tekent Bongrain daarbij aan. Het kaasbedrijf is niet geheel gerust op de toekomstige ontwikkeling: ”De activiteiten blijven afhankelijk van de consumptie door huishoudens die erg gevoelig is voor wat er gebeurt rond de financiële crisis en de huidige economie.”

Of registreer je om te kunnen reageren.