Rundveehouderij

Nieuws 183 x bekeken 2 reacties

Melkprijzen Nordmilch en Humana maken pas op de plaats

Münster - Zowel Nordmilch als Humana Milchunion handhaven voor november de melkprijs op het niveau van oktober.

Volgens de nieuwe monitoringsgegevens van TopAgrar blijven de melkprijzen van de partners, die begin volgend jaar als één concern verder willen gaan, daardoor tevens uiteenlopen. Nordmilch betaalt 33 cent per kilo bij 3,7 procent vet en 3,4 procent eiwit, Humana 31 cent. Nordmilchs Nedersaksische streekgenoot Molkerei Ammerland verhoogt daarentegen de melkprijs met 1 cent naar 36 cent. FrieslandCampina in Keulen krikt de melkprijs met 2 cent op naar 35 cent per kilo.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Klemtoon

    Het is niet alles goud wat er blinkt!

  • no-profile-image

    Laten wij blij zijn als de huidige melkprijs zo blijft!!!...

Of registreer je om te kunnen reageren.