Rundveehouderij

Foto & video 2 reacties

Van varkenshouderij naar kaasboerderij

Familie De Jongh in Haaften (Gld.) maakte afgelopen jaar een grote ommezwaai. Van een varkenshouderij in combinatie met melkveehouderij stapte ze over naar melkveehouderij in combinatie met een kaas/zuivelmakerij.

De melk van de koeien gebruikt familie De Jongh voor het maken van kaas en zuivelproducten. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen winkel waarin het de kaas en zuivel verkoopt. 10% van de productie wordt verkocht in de winkel, de rest gaat naar de handel.

Laatste reacties

  • schooteind1

    mooie reportage. Mooi bedrijf.
    Zo zie; d'r zijn kansen zat

  • gerben5

    Ik had een koppeltje varkens gehouden om de wei op te voeren, stukje uitloop en een dikke prijs met huis verkoop

Of registreer je om te kunnen reageren.