Rundveehouderij

Foto & video 3 reacties

Werken in 0-4-0 stal met rubberen emissiearme vloer

Familie Mulder in Houwerzijl (Frl.) opende in het najaar van 2017 een nieuwe ligboxenstal, een 0-4-0 stal met een rubberen emissiearme vloer. Twee Lely Astronaut A5 robots melken de koeien. Als boxbedekking is voor zand gekozen. Om in het stroomverbruik te voorzien staan op het bedrijf 2 houten EAZ-Twaalf windmolens. ‘Wij zijn tot nu toe erg tevreden en de productie van de koeien is gestegen’, vertelt Klaas Pieter Mulder.

Laatste reacties

  • Jan-Zonderland

    Nou dat is een zeer interessant artikel..............................en mooie foto's.........

  • farmer135

    Vraag me wel af hoe lang die rubberen vloer blijft zitten.  • Super vloer! Heb die ook liggen

Of registreer je om te kunnen reageren.