Rundveehouderij

Foto & video 4685 x bekeken

Live stieren kijken: KI-Samen Belevingsdagen

Tijdens de KI-Samen Belevingsdagen konden duizenden bezoekers live stieren zien, dochtergroepen bekijken en het melkveebedrijf van familie Engelen in Grashoek (L.) bewonderen. Boerderij maakte een fotoserie.

Foto

 • Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni werden de KI Samen belevingsdagen georganiseerd. Een van de grote publiekstrekker is 'live fokstieren kijken'.<br />Foto's: Hans Prinsen

  Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni werden de KI Samen belevingsdagen georganiseerd. Een van de grote publiekstrekker is 'live fokstieren kijken'.
  Foto's: Hans Prinsen

 • Vanwege de nattigheid moeten bezoekers hun auto verder weg parkeren dan gepland. Met huifkarren worden de gasten naar het terrein gebracht.

  Vanwege de nattigheid moeten bezoekers hun auto verder weg parkeren dan gepland. Met huifkarren worden de gasten naar het terrein gebracht.

  Foto: Hans Prinsen
 • Bij de entree staat de hele geschiedenis van KI Samen in woord en beeld toegelicht.

  Bij de entree staat de hele geschiedenis van KI Samen in woord en beeld toegelicht.

  Foto: Hans Prinsen
 • Het melkveebedrijf is voor alle publiek toegankelijk.

  Het melkveebedrijf is voor alle publiek toegankelijk.

  Foto: Hans Prinsen
 • Op het melkveebedrijf worden rondleidingen gegeven. Daar wordt volop gebruik van gemaakt.

  Op het melkveebedrijf worden rondleidingen gegeven. Daar wordt volop gebruik van gemaakt.

  Foto: Hans Prinsen
 • Er zijn meerdere dochtergroepen te bekijken. De meest in het oog springende is de dochtergroep van witrug-stier Murphy. Een fraaie groep.

  Er zijn meerdere dochtergroepen te bekijken. De meest in het oog springende is de dochtergroep van witrug-stier Murphy. Een fraaie groep.

  Foto: Hans Prinsen
 • Tussen het melkveebedrijf en de stierenstallen ligt een lange asfaltstraat. Daar langs staan ruim 40 standhouders met hun producten opgesteld.

  Tussen het melkveebedrijf en de stierenstallen ligt een lange asfaltstraat. Daar langs staan ruim 40 standhouders met hun producten opgesteld.

  Foto: Hans Prinsen
 • De stemming is prima. Sommigen maakten van de gelegenheid gebruik om hun vrouw als 'postergirl' op de foto te zetten.

  De stemming is prima. Sommigen maakten van de gelegenheid gebruik om hun vrouw als 'postergirl' op de foto te zetten.

  Foto: Hans Prinsen
 • In totaal zijn er vier 'stierenparades'. Deze echte publiekstrekker laat fokstieren in levende lijve aan het publiek zien. Een unicum. Hier de stier Norwin RF.

  In totaal zijn er vier 'stierenparades'. Deze echte publiekstrekker laat fokstieren in levende lijve aan het publiek zien. Een unicum. Hier de stier Norwin RF.

  Foto: Hans Prinsen
 • De roodbonte Tackleberry maakte indruk met zijn verschijning.

  De roodbonte Tackleberry maakte indruk met zijn verschijning.

  Foto: Hans Prinsen
 • Enkele karaktervolle stieren werden met de verreiker aan het publiek geshowd. Dit voor de veiligheid van medewerkers en publiek.

  Enkele karaktervolle stieren werden met de verreiker aan het publiek geshowd. Dit voor de veiligheid van medewerkers en publiek.

  Foto: Hans Prinsen
 • Ook aan het innerlijke van de mens is gedacht. Ki Samen trakteerde op koffie, vlaai, broodjes en patat. KI Samen kan terugkijken op een geslaagd evenement en een mooi uithangbord voor de KI-organisatie.

  Ook aan het innerlijke van de mens is gedacht. Ki Samen trakteerde op koffie, vlaai, broodjes en patat. KI Samen kan terugkijken op een geslaagd evenement en een mooi uithangbord voor de KI-organisatie.

  Foto: Hans Prinsen

Of registreer je om te kunnen reageren.