Rundveehouderij

Foto & video 3186 x bekeken 3 reacties

Groningen bereidt zich voor op finale Champions League

De landelijke finale van de Champions League Veebeoordelen is zaterdag 11 april op het melkveebedrijf van Brink-Symons in Midwolda (Gr.). Twaalf veeteeltstudieclubs – iedere provincie vaardigt een team af – nemen het die dag tegen elkaar op. Boerderij nam een kijkje bij de provinciale voorronde in Groningen, die onlangs werd afgewerkt op melkveebedrijf Koepon in Feerwerd.

Laatste reacties

  • el

    Je kunt er niks van verstaan!

  • LUCTOR


    Prachtig dat dit nog kan in een tijd dat de veemarkten gesloten zijn ivm verspreiding van dierziektes. Hier kunnen ze uit alle uithoeken zonder vergunning de stallen in, of komen deze bezoekers allemaal in een VW waar een desinfecterende clime control in is geplaatst?

  • koestal

    pas op voor aardbevingen

Of registreer je om te kunnen reageren.