Rundveehouderij

Foto & video

Zes titels voor Antonie van Gelder op Nationale Piemontese-keuring

Met dertien inzenders en veertig dieren kon het Nederlandse Piemontese Stamboek rekenen op een mooie opkomst. De kampioenstitels werden verdeeld onder drie fokkers, waarbij Antonie van Gelder uit Hoge Hexel met zes titels naar huis ging.

Foto

 • Aan keurmeesters Job Vlastuin (voorgrond) en de Italiaan Dario Giraudo de moeilijke taak om het deelnemersveld op de goede volgorde te zetten.

  Aan keurmeesters Job Vlastuin (voorgrond) en de Italiaan Dario Giraudo de moeilijke taak om het deelnemersveld op de goede volgorde te zetten.

  Foto: Koos Groenewold
 • De getoonde dieren vertoonden veel kwaliteit. In een aantal rubrieken staken de 1a-geplaatsten met kop en schouders boven de rest uit.

  De getoonde dieren vertoonden veel kwaliteit. In een aantal rubrieken staken de 1a-geplaatsten met kop en schouders boven de rest uit.

  Foto: Koos Groenewold
 • De rubriek Vrouwelijk 8-12 maanden telde maar vier dieren die behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk plaatste nummer 133 Hennie van Jan Dekker in Veeningen zich voor de kampioenskeuring.

  De rubriek Vrouwelijk 8-12 maanden telde maar vier dieren die behoorlijk aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk plaatste nummer 133 Hennie van Jan Dekker in Veeningen zich voor de kampioenskeuring.

  Foto: Koos Groenewold
 • Ondanks de training thuis heeft niet elke keuringsganger evenveel zin. Deze pink dook dwars door de hekken om zo snel mogelijk terug op stal te komen.

  Ondanks de training thuis heeft niet elke keuringsganger evenveel zin. Deze pink dook dwars door de hekken om zo snel mogelijk terug op stal te komen.

  Foto: Koos Groenewold
 • De kampioenstitel Vrouwelijk 8-12 maanden ging naar Hennie (v. Polo) van Jan Dekker in Veeningen (Dr.).

  De kampioenstitel Vrouwelijk 8-12 maanden ging naar Hennie (v. Polo) van Jan Dekker in Veeningen (Dr.).

  Foto: Koos Groenewold
 • Natalino (v. natale) van Antonie van Gelder werd kampioen Mannelijk 8-12 maanden.

  Natalino (v. natale) van Antonie van Gelder werd kampioen Mannelijk 8-12 maanden.

  Foto: Koos Groenewold
 • Norma 34 (v. Janick) behaalde de volgende titel (vrouwelijk 1-2 jaar) voor Van Gelder binnen.

  Norma 34 (v. Janick) behaalde de volgende titel (vrouwelijk 1-2 jaar) voor Van Gelder binnen.

  Foto: Koos Groenewold
 • Wederom prijs voor Van Gelder, nu met Norma 29 (v. Natale) de titel jonge koeien.

  Wederom prijs voor Van Gelder, nu met Norma 29 (v. Natale) de titel jonge koeien.

  Foto: Koos Groenewold
 • Met Fridie 43(v. Jarno) is Van Gelder oppermachtig. Deze koe wordt voor het derde jaar op rij kampioen oudere koeien. Deze grand dame is al vijf jaar op rij de beste op de nationale.

  Met Fridie 43(v. Jarno) is Van Gelder oppermachtig. Deze koe wordt voor het derde jaar op rij kampioen oudere koeien. Deze grand dame is al vijf jaar op rij de beste op de nationale.

  Foto: Koos Groenewold
 • Job Vlastuin neemt de tijd om aan de deelnemers zijn keuzes toe lichten.

  Job Vlastuin neemt de tijd om aan de deelnemers zijn keuzes toe lichten.

  Foto: Koos Groenewold
 • In de rubriek bedrijfsgroepen deden alleen Van Gelder en Dekker mee, waarbij Dekker de mooiste bedrijfscollectie toonde.

  In de rubriek bedrijfsgroepen deden alleen Van Gelder en Dekker mee, waarbij Dekker de mooiste bedrijfscollectie toonde.

  Foto: Koos Groenewold

Of registreer je om te kunnen reageren.