Rundveehouderij

Foto & video 12 reacties

Koeien in de Amsterdamse grachtengordel

5.000 melkveehouders en 1.200 medewerkers van FrieslandCampina gingen in 135 dorpen en steden langs de deuren met gratis pakken melk en voorlichtingsmateriaal over de productie van melk.

In Amsterdam werden op het water en bij de grachtengordel ook twee koeien ingezet voor de publieksactie. Als extraatje werd één van de koeien nog even over een terras geleid. De reacties van de mensen waren in grote meerderheid positief. Managing director in Nederland en België, Bas van den Berg noemt de actie een succes en voor herhaling vatbaar.

Engel Lameijer

Laatste reacties

 • Wilhelmina

  Heel goeie reclame actie,Proficiat!!!

 • veehouderij.dejong1

  Goede actie, Proficiat.

  (Ben eerlijk gezegd een beetje jaloers als varkenshouder)

 • Falkenburg

  Misschien moet de varkenssector(LTO,NVV) contact opnemen met deze marketing manager!
  Zij begrijpen het wel.
  Knap gedaan!

 • boer met pet

  goeie actie,maar misschien moet men ook eens uit gaan leggen waarom steeds meer koeien binnen blijven

 • boer met pet

  goeie actie,maar misschien moet men ook eens uit gaan leggen waarom steeds meer koeien binnen blijven

 • politiek

  Goede actie , alleen jammer dat juist de Aldi deze week besloten heeft dezelfde producten , b.v. 1 liter halfvolle melk te VERLAGEN in prijs van 55 naar 49 cent. Gewoon bronwater is al duurder als melk in de supermarkt !!. Ik mag aannemen dat deze acties bedoeld zijn om om het product melk aantrekkelijker te maken.( en dus duurder , waar ook de veehouder zijn voordeel mee heeft) Gaan boeren met de Aldi concureren wie het product melk het goedkoopst kan vermarkten , dan zijn er uiteindelijk alleen maar verliezers.

 • Mozes

  Doel van de actie was de traceerbaarheid van Campina melk onder de aandacht te brengen. Van het winkelmerk weet de consument niet waar het vandaan komt waardoor we ons op dit punt kunnen onderscheiden.

  Ik heb zelf meegelopen en heb het ervaren als een leuke en gezellige dag. De volgende keer dat zoiets wordt georganiseerd zal ik mij direct weer aanmelden.

 • boerke brabant

  fantastische reclame. (komt die marketing man niet man bavaria af ?)
  oja, volgende keer mischien een koe met een mooie staart ?

 • vd Zanden

  Politiek, Dit heeft alles te maken met vraag en aanbod er is gewoon teveel melk en dan speelt de retail dit gemakkelijk uit, is niks bijzonders, gebeurd in alle takken, van auto tot inderdaad melkveehouder

 • The Hulk

  Het kan ook anders en dat die Nederlandse varkenshouders daar maar eens een duim aanzuigen Nederland met zen C1000 en Albert Hein. Ik was gisteren even de grens met Kortrijk overgewipt naar het Centre Commerciele in Roncq naar den Auchan . Van aktieprijzen in vlees was daar allerminst sprake MAAR! : Ik werd er aangesproken door een promomijnheer die bleek een franse boer te zijn producent van zoogkalveren Charolais , de man was er met zijn vrouw zijn eigen (label) kalfsvlees aan het promoten DUS ZO KAN HET OOK !!!! Ik vond dit zo een mooi initiatief dat ik er ook meenam en heeft dat gisterenavond gesmaakt , onze kleinste kinderen lusten niet erg rundsvlees maar dat , de portie werd uiteindelijk een proeverij en smaakt naar meer , de volgende keer gaan we voor een kilokoop zekers weten. Zo maak je vleesmangement !!!!!

 • willem jan

  mooie reclame

 • henk fledderus

  Een mooie aktie maar ik schrik er van hoe ver de boer en burgery uit elkaar gedreven zijn

Laad alle reacties (8)

Of registreer je om te kunnen reageren.