Rundveehouderij

Foto & video 3 reactieslaatste update:18 dec 2013

Innovatieve klauwbekapbox

De VMflexicare klauwbekapbox is een nieuw concept. De box is gekoppeld aan een shovel, verreiker, tractor met voorlader of een heftruck en gaat bij de koeien langs.

Laatste reacties

 • Willem1962

  Tja, het is maar wat je gewend bent zal ik maar zeggen. Het is duidelijk dat deze man nog nooit in Canada of de VS geweest is waar men veelal een kanteltafel gebruikt. De klauwen komen zo op werkhoogte van de bekapper er de koeien kunnen heel snel bewerkt worden. Dit geklooi met een verreiker oid is in mijn ogen onnodig en als ik het goed bekeken heb (heb alleen het eerste deel gezien) kun je alleen de achterpoten doen. Tuurlijk, daar zitten de meeste problemen, maar om de voorklauwen te bekappen moet je nog steeds moeilijk doen.
  Nee, geef mij maar de manier van de kanteltafel, snel en makkelijk.

 • hvanmook1

  Beste Willem,

  Je had even de moeite kunnen nemen om op de site te kijken www.snelbekappen.nl hier kun je zien dat het bekappen van de voorpoten ook gewoon mogelijk is. Zowel hydraulische als een handmatig systeem is verkrijgbaar. Door op deze wijze te bekappen kun je zeer snel, in welke stal dan ook en zonder stress bekappen. Ik nodig u van harte uit om het een keer met eigen ogen te komen bekijken.

  Met vriendelijke groet

  Hans van Mook

 • Kriek

  Goedenavond, aan het eind vh filmpje kun je de klauw zien hoe deze bekapt is
  misschien raadzaam om ook een cursus klauwverzorgen te volgen.
  Succes verder.

Of registreer je om te kunnen reageren.