Rundveehouderij

Foto & video

NRM rubriek 10

De laatste middengroep bij zwartbont is een uitdaging voor de jury.

Foto

  • De jury ziet de laatste rubriek in de middenklasse bij zwartbont als een interessante uitdaging. Je zou het een gevarieerde, niet homogeen of uiteenlopende rubriek kunnen noemen. De jury verwoordt het netter: 'een rubriek met veel individuen met verschillende kwaliteiten.'

    Foto's: Henk Riswick, tekst: Jacco Keuper

  • Het zilver in deze rubriek gaat naar Morty Desire (v. Stouder Morty) van maatschap Meppelink-Hilbrand in Dalen (voorop). Een derde plek is er voor Utah (v. Calbrett-I H H Champion.) van H en J. Bouwmeester-Stegink in Lochem (achtergrond).

  • Nogmaals: Morty Desire.

  • De winnaar heeft iets extra’s: kracht en goede uieraanhechting. Daarnaast ook veel diepte, veel balans en breedte.

  • Complimenten, roem en hulde daarom voor Kroontje 275 (v. Roylane Jordan) van A.B. Vink in Ottoland.

Of registreer je om te kunnen reageren.