Boerenblog

344 x bekeken

Informatie blijft achter

Zoals normaal eerst melken, en dan met meer dan gewone belangstelling even in de krant kijken of er nieuwigheden zijn. Maar zo kort na het weekend valt dat tegen.

De bezorgdienst komt en weet te melden dat er in Duitsland al enkele besmettingen op rundveebedrijven zijn. Wij krijgen een discussie over de te gebruiken middelen. Het blijkt dat er eigenlijk alleen maar vliegenmiddelen zijn toegestaan.

Wat mij verder nog opvalt in deze situatie is dat er zo gebrekkig wordt gecommuniceerd. Niet alleen vanuit LNV en AID, maar ook vanuit LLTB. Wij leven in een digitale samenleving en toch moeten we veel informatie uit de krant halen. En er dan maar vanuit gaan dat deze klopt!

s’Avonds naar de jaarvergadering van onze hoofdsponsor, waar ik toch nog vragen en opmerkingen van de aanwezige mensen kreeg. Dat verbaasde me, omdat ik de enige aanwezige uit de primaire sector was.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.