Premium Voldoende eiwit van eigen land of aangevoerd uit de regio is belangrijk in het nieuwe plan van LTO/NZO. Veel bedrijven moeten iets aanpassen. - Foto: Ronald Hissink 31 mei 2018 Rundvee • Achtergrond Minimaal 65% eigen eiwit, hoe doe je dat? Redactie René Stevens freelance redacteur Deel dit artikel: Lees ook Premium Achtergrond 13:00 Lactoferrine is het roze goud voor de melkveehouderij Nieuws 09:30 Prijs maiszaad niet leidend voor keuze maisras Premium Achtergrond 24 mrt Boerenzoon Tim Schep: ‘Ons melkveebedrijf is een belevenis in het Groene Hart’ Geef een reactie Antwoord annulerenReactie Wanneer je reageert ga je ook akkoord met de regels. Reactie plaatsen
Premium Achtergrond 24 mrt Boerenzoon Tim Schep: ‘Ons melkveebedrijf is een belevenis in het Groene Hart’