Rundveehouderij

Achtergrond 2 reacties

Roséhandel verandert nauwelijks

De prijzen voor rosévleeskalveren blijven deze week onveranderd. Er worden iets meer jonge rosékalveren voor de slacht aangeboden ten koste van oud rosés en het aanbod vindt zonder al te veel problemen zijn weg.

Rond deze tijd wil de afzet nog wel eens wat inzakken vanwege vakanties en carnaval, maar daar is nu geen sprake van. De licht positieve stemming zorgt niet gelijk voor hogere prijzen. Voor de komende week blijven de prijzen stabiel. Ook bij de starters verandert er weinig. Het aanbod nuchtere kalveren lijkt wat terug te lopen, terwijl mesters zelf ook minder kalveren willen opzetten. Ook het aantal starters is een fractie kleiner. Maar dit resulteert zeker niet in hogere prijzen.

Prognose: stabiele prijzen.

Laatste reacties

  • info383

    bron aub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ikke82

    Hoezo? Worden ze duurder verkocht?

Of registreer je om te kunnen reageren.