Rundveehouderij

Achtergrond 1 reactie

Prijs oud rosé stijgt door iets meer vraag

De prijs van oude rosékalveren is deze week gestegen. Vorige week waren handelaren en slachterijen al wat positiever gestemd maar toen stonden de neuzen nog niet dezelfde kant op.

Deze week was de stemming over de gehele linie hetzelfde.  Ook voor jong rosé zit er een klein plusje in door een correctie op de notering van vorige week.

Het aanbod van rosékalveren is ruim voldoende. De vraag naar vlees van oud rosé’s stijgt traditiegetrouw in augustus door een aantrekkende vraag vanuit Zuid-Europa. De prijs van deze dieren blijft volgende week stabiel of kan nog iets stijgen. De prijs van jong rosé zal stabiel blijven of iets dalen als gevolg van een groter aanbod.

Prognose: stabiel.

Eén reactie

  • famtillemans1

    wat zal de boerderij deze week weer eens schrijven 3.5 € voor oud ???!!!!!!!! sowieso of is van drie het daar niet mee eens

    even graag een corectie op de prijzen vanaf r !!!!! bij vleeskoeien en stieren die zijn zeker niks gezakt ze zullen wel gestegen !!! er zijn er immers geen !! denk dat je een typfout hebt gemaakt ! of je krijgt verkeerde inlichtingen

    met vriendelijke groet tillemans beringe

Of registreer je om te kunnen reageren.