Rundveehouderij

Achtergrond 2 reacties

Gratis advies van een expert

Mastitis kost een melkveehouder jaarlijks gemiddeld €225 per aanwezige koe. Goed advies kan dus direct geld opleveren. Stel daarom nu een vraag aan een expert.

Zieke dieren, extra werk, opletten dat er geen antibioticamelk in de tank komt; er zijn redenen genoeg om het aantal mastitisgevallen zo laag mogelijk te krijgen. En niet in de laatste plaats omdat mastitis gewoon geld kost.

 

Op Boerderij Connect wordt het thema uiergezondheid daarom extra belicht. Boeren kunnen op deze pagina discussiëren, vragen aan elkaar stellen en ervaringen delen. Ook vinden zij er informatie over leveranciers en producten met betrekking tot uiergezondheid. Maar er is ook een panel van experts die vragen van boeren beantwoordt. Dus heeft u een vraag? Stel deze nu door het formulier in te vullen. De beste vragen worden door de redactie van Boerderij aan de deskundigen voorgelegd. De antwoorden leest u op Boerderij Connect.

Laatste reacties

  • flyinghollander

    Misschien kunnen de journalisten ook even cursus krijgen :> zie stukje heemskerk uierdoek......

  • flyinghollander

    <>

    bedoel dit stukje dus, geen ken getallen maar wel wat roepen?

Of registreer je om te kunnen reageren.