Rundveehouderij

Achtergrond 6 reacties

DOC benoemt vrouw in Raad van Beheer

Hoogeveen - DOC Kaas heeft Rieneke Koopmans (39) benoemd tot lid van de Raad van Beheer.

Koopmans heeft een melkveebedrijf in Donkerbroek. Haar man is ook melkveehouder, maar lid van FrieslandCampina. Dit aspect is uitvoerig besproken, maar vormt volgens DOC geen beletsel voor haar benoeming. Koopmans is ook commissaris bij Agrifirm. Ze is de eerste vrouw in de raad van beheer van DOC Kaas.

Laatste reacties

 • ...............

  leuke betaalde bijbaantjes.

 • jan1966

  Twee zuivelfabrieken op één kussen .........

 • Demeter Griend

  Mooi dat er nu ook een vrouw in zit. Denk dat het goed is voor innovatie. Sommige alfa-mannetjes zullen wel jaloers zijn dat er niet alleen maar mannetjesapen op de rots zitten. Dat is hun plekje...

 • koestal

  dus ze leveren melk aan 2 fabrieken,kunnen elke maand mooi de prijzen vergelijken

 • joannes

  Demeter Griend, alsof er geen paar Alfa vrouwtjes bestaan? Dat geforceerde emancipatie gedram is volgens mij ook een gevolg van verhoogd testoron! Wanneer je machtmisbruik bedoeld zijn er ook vrouwen die zich daar schuldig aan kunnen maken. Het is gelukkig nog niet zo frequent, waarschijnlijk door gebrek aan vrouwen op bestuurlijke posities, maar wees gerust, ik voorspel je dat ook die in het nieuws komen. Macht corrumpeert ook vrouwen.

 • Hodalen

  Omdat ze een vróuw is, is dit nieuws?? Volgens mij ben ik al te lang uit NL weg, hier in Noorwegen zijn we gelukkig wat minder bezig met iemands geslacht als een goede bestuurder gekozen wordt.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.