Rundveehouderij

Achtergrond laatste update:22 feb 2012

Uw mening over uw emissiearme vloer

Steeds meer melkveehouders moeten hun nieuwe stal emissiearm uitvoeren. Er is een ruim aanbod van vloeren en er zijn bij veehouders veel vragen.

Steeds meer melkveehouders moeten hun nieuwe stal emissiearm uitvoeren. Ondanks een ruim aanbod van vloeren zijn er bij veehouders veel vragen over de beloopbaarheid en de droogtegevoeligheid van de vloeren. <i>Boerderij</i> wil daarom de ervaringen van melkveehouders over emissiearme stallen brengen.
Daar hebben we uw hulp bij nodig! Heeft u een emissiearme stal en wilt u uw ervaringen delen met collega-veehouders, geef uw ervaring en gegevens dan door via onderstaande link. Vermeld daarbij ook uw adres en telefoonnummer zodat de redactie indien nodig contact met u op kan nemen voor nadere toelichting.

Geef uw mening

Of registreer je om te kunnen reageren.