Rundveehouderij

Achtergrond

Veldhuyzen Kaas presenteert aparte kazen op Anuga

Keulen – Mensen van over de hele wereld proeven op de Anuga-beurs in Keulen de kazen van Veldhuyzen Kaas.

Keulen – Mensen van over de hele wereld proeven op de Anuga-beurs in Keulen de kazen van Veldhuyzen Kaas. Het bedrijf bestaat al sinds 1884 en belevert vanuit Bodegraven, vlakbij Gouda, vrijwel de hele wereld. Het bedrijf kiest voor een breed assortiment kazen. Misschien het meest opmerkelijk is de Basiron Wasabi, een kaas waarin de scherpe Japanse mosterdachtige pasta wasabi is verwerkt.

Op de Anuga zijn 6.500 exposanten. De organisatie verwacht 150.000 bezoekers. De beursvloer is bijna 300.000 vierkante meter groot.

Foto Twan Wiermans

Chonburi – Thaise rijstboeren binden de strijd aan in de jaarlijkse waterbuffelrace in Chonburi, de hoofdstad van de gelijknamige provincie zo’n 100 km ten oosten van Bangkok. De wedloop is onderdeel van een festival ter ere van de rijstoogst en het einde van de Boeddhistische vastentijd. De race kent vier verschillende gewichtsklassen buffels. De race wordt al 140 jaar gehouden.

Foto ANP

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.