Rundveehouderij

Achtergrond 2 reacties

Tarwegistconcentraat nauwelijks leverbaar

De prijzen van bierbostel zakken wat, onder invloed van verruimd aanbod en verkleinde vraag na de zware prijsverhoging in het laatste kwartaal van2010. Verder zien we de levering van bietenperspulp nu staken, de campagne is afgelopen. Tarwegistconcentraten en mengsels op basis van tarwegistconcentraat zijn zeer gewild, maar niet, dan wel bijzonder moeilijk leverbaar. Er waren al lange levertijden, maar de krapte is alleen maar verstrekt. De bandbreedte in de prijs van aardappelsnippers is erg groot. De onderkant van de prijs wordt bepaald door rauw en slechts erg kort houdbaar product. De prijs van de 100 % gestoomde snippers, het om zo te zeggen meer gangbare product, begint vanaf € 36 per ton (22 % d,.s.).

Laatste reacties

  • no-profile-image

    mooin harry

    er is genoeg van die rommel,ze zeggen als er niet wat is om de prys hoog te houden,als de melkprys hoog is moet de vooerprys toch ook omhoog.

  • no-profile-image

    boertje

    bojcotten die rommel .wachten alles word goedkoper we zijn anders dief van eigen portemonnee

Of registreer je om te kunnen reageren.