Rundveehouderij

Achtergrond 1 reactie

Bierbostel blijft goed gevraagd

Bierbostel is goed gevraagd, bij matige levering van de brouwerij aan de voederhandel. In vorige weken is er misverstand ontstaan over het prijsniveau, naar aanleiding van hier vermelde gegevens. Vandaar een correctie op de prijzen die extremer lijkt dan ze is. Mee speelt dat bij prijsopgave door partijen rekening werd gehouden met voorverkoop ten tijde van lager prijspeil. De vermelde notering zijn bedoeld de actualiteit te benaderen. Uiteraard is bij afname van grotere hoeveelheden korting te bedingen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    onbekend

    laat jullie niet gek maken de bierbostel gaat zakken als een bak steen!!!!!!!!!!!!!!!!
    hij is immers veels te duur geworden idem voor de maisgluten bojkotten die handel en de prijzen halveren het is immers allemaal afval!! boeren laat jullie niet gek maken.
    ze krijgen het gratis of voor een klein beetje bij de fabriek.

Of registreer je om te kunnen reageren.