Rundveehouderij

Achtergrond 1 reactie

Ook dat nog.... windhoos!

Gelukkig kwamen we net aanrijden. Windhoos. Het hele dak van de buren kwam omhoog en toen...

Het valt me nog mee dat ik zo rustig bleef. Ik pakte mijn camera, zette alles op film. Het hele dak van onze buren, dat tegen ons huis is aangebouwd, is opgetild en weer teruggeklapt. De hele binnenplaats ligt bezaaid met glas en puin. Alle ramen zijn eruit. De zolder boven de kalveren is voor een flink deel verdwenen. Waar moeten de kalfjes naar toe? Ook ons koetsje is beschadigd. De garagedeuren zijn naar binnen geslagen, het dak is vernield.
Gelukkig is er bij ons of bij de buren niemand gewond.

Het was een heel plaatselijke storm, buren verderop hebben niks gemerkt. Er staan nu veel mensen bij ons op de binnenplaats te kijken. Ik breng ons zoontje maar naar de buren van het aquarium. En daarna beginnen we maar echt met opruimen.

Wordt vervolgd met meer details.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    ed bakker

    Monique het valt allemaal niet mee zie ik en kan me goed voorstellen dat moet en zin houden niet altijd makkelijk is
    Sterkte gewenst vanuit canada

Of registreer je om te kunnen reageren.