Rundveehouderij

Achtergrond

Onderhoudsvrije vacuümpomp

Induvac heeft een nieuwe vacuümpomp die nagenoeg geen onderhoud nodig heeft, olievrij is en zeer stil. De pomp kan ook in bestaande stallen worden geplaatst.

Speciaal voor melkinstallaties heeft Induvac een nieuwe vacuümpomp die nagenoeg geen onderhoud nodig heeft. De pomp is olievrij en zeer stil. Nog belangrijker voor het melken is het constante vacuüm wat bereikt en gehandhaafd wordt.

Bij melkinstallaties worden oliegesmeerde draaischuifvacuümpompen het meest gebruikt. Deze verbruiken olie, dus die moet aangevuld worden. Bij gebruik van de Induvac klauwenpomp hoeft dit niet meer. Zo worden kosten en arbeidstijd bespaard. De compressie in deze nieuwe generatie pompen, de zogenoemde ICV-serie, verloopt bovendien geheel contactvrij, zodat er geen slijtage optreedt. Omdat er geen slijtende onderdelen zijn wordt dus ook bespaard op onderhoud en onderdelen.

De Induvac klauwenpompen zijn er met verschillende capaciteiten en zijn voor alle typen melkinstallaties inzetbaar. Ze zijn ook toepasbaar bestaande installaties. De investering loopt uiteen van € ... tot €.. .

Meer informatie: Induvac in Zoetermeer, tel. (079) 3633890.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.