Rundveehouderij

Achtergrond 8 reacties

Melk verzamelen voor Milk D-Day

In Noord-Holland halen melkveehouders her en der melk op om maandag te kunnen uitrijden bij een actie in Winterswijk. Ze gaan er met een 36 kuubs vracht naar toe.

Co Scholten

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Sjorske nu even niet!

  Helaas heeft de DDB met de acties van vorig jaar hun kruit te vroeg verschoten en t laatste beetje sympatie werd voor mij toen weggevaagd met de blokkades van de fabrieken. Maar we zullen vanzelf zien morgen zien in Winterswijk hoeveel boeren Sieta nog willen volgen en hun melk komen dumpen....

 • no-profile-image

  john

  ik vond de acties in gent (belgie) veel symphatieker.. de producten weggeven op de markt veel symphatieker! hiermee raak je niet alleen je eigen maar ook de partijen die onze producten dankzj de lage inkoopprijzen met dikke winsten in de markt verkopen! de complete productiekolom wordt dan wakker geschudt. denk dat er zo voldoende producten bij elkaar te krijgen gezien de prijzen die er nu betaald worden.

 • no-profile-image

  Piet Slingerland.

  John,uit Brabant, ben het volledig met jou eens!!! De overvloed aan producten is rampzalig voor een goede prijsvorming,dat is waar. Maar toch beter weg geven dan weg gooien! Sjorske, uit Grunn, uw reactie is ook de moeite waard om over na te denken! M.vr. groet,Piet

 • no-profile-image

  doccie

  Jullie lopen allemaal in de val van die mediageile Sieta!

 • no-profile-image

  boerin

  Het signaal dat we hiermee afgeven maakt in ieder geval dat de burgers nu snappen dat de nood echt hoog is.
  Nu de rest nog..

 • no-profile-image

  Boer

  Mijn zegen hebben ze vandaag. Mijn melk gaat die kant op!
  Jammer dat we in Nederland niet meer solidair kunnen zijn. Er moet wat gebeuren in de sector, en melk weggooien is zonde. Maar misschien wel een duidelijk signaal dat er wat moet veranderen!!!!

 • no-profile-image

  Lizzie

  Ja ja boerin , en als dit een paar weekjes zo blijft tellen we eindelijk weer mee.

 • no-profile-image

  Annelies

  Monsanto zit in onze regering. Zij zulllen alles wat niet biologisch is teniet doen. Daar werken ze hard aan en hebben daar een groot budget voor. Zij willen GMO's, onze dieren behandeld hebben met groeihormonen, rBGH. Na drie jaar onderzoek naar Monsanto heb ik het volgende gevonden: <>

  Dit is een zeer dodelijk bedrijf voor mens en dier. Lieve boeren, ik sta volledig naast jullie en wil helpen waar ik maar kan. Op zaterdag 26 september a.s is er een grote vrijheids-parade in Den Haag. Begint om 12.00 uur op het Malieveld. Breng alle melk mee en demonstreer mee tegen alle wan-toestanden die nu gaande zijn.
  Google naar de vrijheids-parade en lees alle informatie. Dit is de meest belangrijke aktie sinds onze demonstratie tegen het plaatsen van kern-raketten in Nederland.

  Monsanto, de Codex Alimentarius, media-beheersing, verplichte vaccinatie's, opgeslagen vingerafdrukken, het EPD; men wil volledige controle over ons en wij gaan dat niet laten gebeuren.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.