Rundveehouderij

Achtergrond

Rupromin BronchBooster

Provimi heeft een mineralenmengsel voor jongvee dat longproblemen en hoesten vermindert. Het is verpakt in een emmer: handig in zowel stal als weide.

Provimi heeft zijn mineralenassortiment uitgebreid. Rupromin BronchBooster is een zeer smakelijke vitaminen- en mineralenemmer met essentiële oliën die de luchtwegen ondersteunen. Het product is dan ook speciaal ontwikkeld om longproblemen en hoesten bij jongvee te verminderen.

Emmer is gemakkelijk in gebruik

Om op een praktische manier mineralen te kunnen verstrekken heeft Provimi het Rupromin Emmerassortiment. De mineralenemmers kunnen zowel in de weide als op stal gebruikt worden. De stabielere kuip is handig voor in de weide en praktisch doordat hij minder snel vervangen hoeft te worden.

€ .. per emmer

Rupromin BronchBooster kost € ..... Andere rundveemineralen in het Rupromin Emmerassortiment zijn Rupromin Standaard (€... , voor een goede basisvoorziening voor jongvee en koeien), Rupromin Droogstand (€ ... , speciaal voor de droogstand, ter voorkoming van melkziekte), Rupromin Maxispoor-V (€ ... , voor extra ondersteuning van de weerstand met knoflook tegen vliegenoverlast).

Informatie: Provimi, (010) 423 95 00, www.provimi.nl

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.