Rundveehouderij

Achtergrond 4 reacties

Gebroken pols

Ik ben uitgegleden over black ice, bij een temperatuur van min 35. Daarbij brak ik mijn arm net boven de pols.

Greet Abbink stelde bij een andere blog de vraag wat er nu precies met mijn arm aan de hand was, hoe ik die gebroken heb. Ik vertelde al dat ik naar Houston moest voor een bijeenkomst van John Deere. Die verliep voorspoedig. Maar op de terugreis ben ik gevallen voor het hotel in Edmonton.
Op de parkeerplaat lag wat ze hier black ice noemen. Dat is een soort opvriezing uit het asfalt die je niet kunt zien. Bij extreme koude kan dit overal voorkomen en kun je dus echt verrast worden.

Ik gleed uit buiten bij min 35 graden en brak mijn rechterarm net boven mijn pols. Ik ben met mijn bagage weer naar binnen gestrompeld en toen vrij snel door een ambulance afgevoerd naar de EHBO. Nu zijn we al weer een paar weken verder. Ik voel dat het geneest, maar het is een vrij gecompliceerde breuk die me veel pijn bezorgt. Nog een paar weken en dan is alles achter de rug.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  farmer

  Alles wat ik hier beleef met John Deere is ook altijd "a pain in the neck"

 • no-profile-image

  Boer

  De IH zaaimachines waren altijd beter dan die van JD. Er zijn talloze IH zaaimachines groen gespoten. stel je voor.

 • no-profile-image

  Ed Bakker

  Eric wat zie iknou wit gips; moet groen met geel jongen ,ik kijk bij sommige van mijn kennissen een met 28 JD,s (hoodzakelijk voor de sneeuw)nou ze zouden groen brood eten en gele worst er op doen vooral met zo'n foto met zoveel groen .
  Maar alle gekken op een stokkie
  Beterschap en maar gouw weer de oude zijn
  Ed

 • no-profile-image

  Ed Bakker

  Eric bedankt voor je leuke berichtje
  maar even vlug over kunst mest , jullie hebben toch de F.N.A. ik ben zelf nog geen lid maar zit er wel over te denken voor urea hadden ze vorig jaar een goede deal heb ik begrepen 'n kennis koopt al een paar jaar round up van ze maar als de ik aanbieding van ze bekijk is interessanter voor veeboeren
  Ik hoor wel van je
  Ed

Of registreer je om te kunnen reageren.