Rundveehouderij

Achtergrond

Rani Max: dun kuilplastic

Gerbri Plastics importeert Rani Max, een dun landbouwfolie. Het is sterker en zuurstofdichter is dan traditioneel kuilplastic.

We moeten zuinig zijn op het milieu. Wat landbouwfolie aangaat kan dat door de dikte van de folie te reduceren. Het grote struikelblok daarin is dat de kwaliteit niet achteruit mag gaan. Het liefst zien boeren de kwaliteit zelfs vooruit gaan. Door middel van een vernieuwde productietechniek en onlangs ontdekte grondstoffen lukt het Rani een landbouwfolie te produceren die niet alleen dunner is, maar ook nog eens zo sterk als een reguliere 0,20 landbouwfolie. Daarnaast is deze folie ook meer zuurstofdicht dan andere folies.

Teststrook

Boerderij van 26 januari 2010 bevat een bijsluiter met een monster van de nieuwe RaniMax zit. Hiermee kunnen boeren de kracht van de landbouwfolie zelf testen.

Meer informatie: Gerbri Plastics BV in Rijssen, tel. (0548) 514822 of mail: info@gerbri.nl.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.