Rundveehouderij

Achtergrond

Hans Geurts

Hans Geurts is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV). Hij volgt Peter ten Hoeve op.

Hans Geurts is sinds 23 oktober 2009 de voorzitter van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV). Hij volgt in die functie Peter ten Hoeve op. De melkveehouder uit het Limburgse Veulen was reeds vice-voorzitter van de NMV.

Na twee termijnen van drie jaar met Peter ten Hoeve als voorzitter, moest de NMV op zoek naar een nieuwe voorzitter. Hans Geurts zit 5 jaar in het dagelijks bestuur van de NMV en beklede tot voor kort de functie van vice-voorzitter.

Naast een nieuwe voorzitter werden tijdens de algemene ledenvergadering in Nijkerk drie nieuwe bestuursleden gekozen. Irene van der Sar, Dirk-Jan Schoonman en Matthijs van der Steege zullen het dagelijks bestuur versterken.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.