Rundveehouderij

Achtergrond 3 reacties

Komt uw buurman op de stoereboerenkalender?

Dat kunt u zelf bepalen door een sms te sturen. De kandidaten staan hier op een rij. Ook als uw buurman er niet tussenstaat, mag u laten weten welke boer voor u de stoerste is.

Komt uw man, buurman, broer of zwager op de stoereboerenkalender? Dat kunt u zelf bepalen. Het is namelijk zover. De Grote Finale voor de stoereboerenkalender is begonnen. Afgelopen weken stonden 16 boeren met hun fotoserie op onze website. Kijkers kozen daaruit hun favoriete foto.

De laatste stemronde moet duidelijk maken welke 12 van deze foto’s daadwerkelijk op de kalender komen. Iedereen kan meestemmen. Groot of klein, man of vrouw, jong of oud, het maakt allemaal niks uit. De enige voorwaarde is dat u een mobieltje heeft of er één te pakken krijgt. Het stemmen gaat namelijk per sms. Dat is heel hip, vandaar.

Hoe werkt het? Elke boer heeft een code. Die staat op de website . De code van uw favoriete boer stuurt u per sms naar 2211. Dat mag één keer, het mag ook 100 keer. Maakt niet uit. Na een week is duidelijk welke 12 boeren de stoereboerenkalender van 2009 zullen sieren. Ik ben heel, heel erg benieuwd!

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  abc

  Uw vakblad is nogal druk met stoere boeren en stoere boerinnen. Alles staat er vol van! Ik lees liever vakinhouderlijke informatie. U bent toch geen Libelle of Margriet aan het worden?

 • no-profile-image

  W Zandbergen

  Een sms versturen? Zonder mobieltje? Boerderij is te druk met kalenders te maken. Deze boer daarvoor te gelukkig voor om aan z'n vrijgezellenleven verandering te bezigen met die onzin kalenders.

 • no-profile-image

  Willemsen

  'Dat mag één keer, het mag ook 100 keer. Maakt niet uit.'

  Inderdaad, maakt niet uit. We doen maar wat.Of registreer je om te kunnen reageren.