Rundveehouderij

Achtergrond

Zelfrijdende voermengwagen Storti Dobermann

Veel koeien melken en zelf blijven voeren. dat willen veel boeren. dat kan vaak met zelfrijdende voermeng-wagens . Fabrikanten spelen in op deze interesse.

Storti met bakinhoud tot 28 kuub

Storti lanceert een nieuwe serie wagens tot 28 kuub. Daarnaast verandert de kleur van blauw naar geel

Merk: Storti Dobermann 190. Bakinhoud: 16, 20, 24 en 28 kuub. Motor: Deutz 140 kW (190 pk) of 102 kW (140 pk). Uitvoering: De Dobermann-serie overlapt de bestaande Greyhound-serie die bestaat uit twee modellen van 14 en 20 kuub. De Dobermann is verkrijgbaar met een standaard hydrostaat en snelgang. Standaard rijdt hij 24 kilometer per uur en met snelgang 40. Er is zowel tweewiel- als vierwielaandrijving verkrijgbaar. De mengvijzels worden niet via een hydromotor aangedreven, maar via een mechanische overbrenging vanaf de motor om verliezen tegen te gaan. De voorwielen zijn onafhankelijk geveerd via McPherson-schokdempers. Lengte, breedte, hoogtemaat zijn bij de 28 kuub grote Dobermann-wagen(l×b×h): 9,79×2,64×3,58 meter. Bijzonderheid: Storti stapt af van de kleurencombinatie blauw met wit en grijs en schildert de voermengwagens nu geel met grijs. Koplampen zitten op de frees in plaats van aan het chassis. De Dobermann is de grootste zelfrijdende voermengwagen van Sorti na de Greyhound.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.